Dugnadshjelp

Klubber og lag som holder til i Schjongslunden kan bistå med hjelp til diverse dugnader og noen ganger så trenger de også hjelp.

Vi ønsker å samle en liste med navn og kontaktinformasjoner på folk som har lyst å hjelpe til på ulike arrangement og som ikke nødvendigvis bare ønsker å hjelpe enten Handball eller Hockey eller Friidrett, men som har tid åg også lyst på å bidra til å gjøre Schjongslund til en hyggeligere og finere plass for alle som bruker område, både barn, voksne, lokale og tilreisende.

Gi beskjed her om du trenger dugnadshjelp

Gi beskjed her om du har lyst å være dugnadshjelper

Viktig til alle som jobber som frivillig i Schjongslund
Hjertestarter finnes i Hønefoss Arena og Rema1000
Brannslukkingsutstyr skal settes ut og skiltes
Førstehjelpskasse finnes i Hønefoss Arena eller i Schjongshallen når det er åpent.

Vi setter stor pris på flere frivillige på friidrettsbanen!

Om dugnadsoppgavene i Ringerike Friidrettsklubb: Vi er ikke så mange i klubben, så vi deler på oppgavene, slik at barna våre får gode opplevelser. Vi trenger alltid hjelp fra folk som kan ordne og rydde og som kan male, spikre, tegne og skru utstyr eller anlegg sammen. Nå i 2020 har vi mange oppgaver som skal ordnes.

Til treningsstevnene våre fra mai til september trenger vi minst to dommere som og 10 hjelpere, samt to tidtakere og en starter. Og vi trenger noen som vil hjelpe til med å stå i kiosk.

Ved Skolestafetten i mai og Høststevnet i september trenger vi hjelp fra minst 40 frivillige KLubben har neste ikek så mange foreldre så vi er avhengige av hjelp fra gamle utøvere og venner av Schjongslunden.

På Friidrettskolen i sommerferien har vi ungdommer fra klubben som hjelper til som aktivitetsledere, men du har litt ekstra fritid, bruk for frisk luftog fint sosialt samvær og kan smørre brødskiver, så sier vi ikke nei takk til ekstra hjelp.

Alle nye hjelpere vil bli satt sammen med en erfaren hjelper som forklarer hva oppgaven går ut på. Jo flere som hjelper til dess bedre opplevelser kan vi gi våre barn og de som kommer utefra!

Send oss en melding her

Fant ingen felt.

Informasjon, presse og webansvarlig
Nickolass Jensen, tlf 40043101, info@ringerikefik.no