Om Schjongslund i Hønefoss

Schjongslunden er en plass for alle som elsker å holde seg i aktivitet. Her er det plass til lek, sport, rolige gåture, lagsport og individuelle øvelser for både de som liker spenst, fart, utholdenhet, styrke og koordinasjon.

Schjongslund er kanskje det mest populære stedet å oppholde seg på Ringerike, og det med god grunn, ettersom det ligger svært sentralt. Det er dekket av grønne plener og skogarealer.

Her kan man spille sandvolleyball, sandhandball, bade og sole seg langs elva. Om man er glad i å jogge er det en runde rundt hele området der trærne gir fin skygge om det er varmt.

Man kan også benytte det fine tartandekket på friidrettsbanen til raskere løpsøkter. Og det er mulighet for flere varianter av hoppøvelser, kastøvelser og løpsøvelser på Ringerikes friidrettsstadion.

Det er flere fotballbaner, noen med gress og andre med kunstgress. Det finnes sågar en mindre kunstgressbane innendørs.

Det ligger også en Ishall for hockey interesserte, et fotballstadion for fotballvenner og en flerbrukshall med flere handballbaner, klatrevegg og en stor turnhall. Det er også et mosjonssenter og en fysikalsk klinikk.

Hvem, hva & hvor

Se oversikt over hvilke klubber og lag som har aktiviteter i Schjongslund
Se oversikt over anlegg og fasiliteter i Schjongslund
Se oversikt over aktiviteter i Schjongslund

Adresseen er Ringeriksgata 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *