Ringerik FIK løper Ringeriksmaraton sammen med Ringkollen Ski

Ringeriksmaraton 2018

RIngerike FIK sine utøvere har oftest vært ganske populære når regionens bedrifter og organisasjoner har trengt å besette lagene sine til Ringeriksmaraton stafetten.

I år har vi forsøkt å holde på noen utøvere slik at de kunne stille for Ringerike FIK og løpe som et fellesskap. Samtidig har vi hatt fellesstreninger og deltatt på flere stafetter i lag med utøvere fra Ringkollen Ski og Haugsbygd Skiklubb, som nå også har blitt RFIK medlemmer. Opprykket til Eliteklassen på Holmenkollstafetten hadde ikke kunnet skje skjedd uten dette samarbeidet.

Derfor har Elling Kjos og Geir Olav Larsen satt Ringkollen Ski utøvere og RFIK utøvere på flere lag som sammen skal springe lagstafetten under årets Ringeriksmaraton, som avvikles lørdag 18. august. Fokus er først og fremt å bygge lagånd og å få noen gode løpsopplevelser.

Hermed stiller RFIK nå med utøvere på hele 4 lag sammen med Ringkollen Ski. Det er både ungdom, herre og dame lag.
Så selvom det bare er et Ringerike FIK/Ringkollen Ski lag i programmet, så har Ringkollen Ski sine tre lag har også løpere fra Ringerike Friidrettsklubb.
Haugsbygd Skiklubb stiller også med to barne/ungdomslag som har trent sammen med RFIK på stadion i sommer.

Andre RFIK utøvere i aksjon

Robert Hansen løper for Asker Entreprenør avd Ringerike og Teodor Hansen løper siste etappe for Team Gjerdalen, begge er 8-mannslag.
På halvmaratonstafetten finner vi trener Elling, som sammen med Katrin Kjos løper for Hønefoss VGS og Veteran Olof Gøtestam, som løper på to mannslaget Pingis gutta/bordtennis-klubben.

Nora løper 1. Etappe for familie/venner, Elis løper 8. etappe for Fossekallen ski 2, Maria løper 2. etappe for HSK J05 BLÅ.

Halvard Olsen Gjestvang løper 3. etappe på 4-mannslaget til Vik skole, Pål Kristensen løper på 4-mannslag for Hytteplan.  Ida løper 2 etappe for Stamina, Andreas Ullern Tonning løper ikke bare 3. for RFIK, men også 6. etappe for Ullern-gjengen.

Nils Julius stiller opp som reserve for en skadet RFIK utøver også.

Vi ønsker alle lykke til!